Pro optimalizaci výroby potravin a zajištění nejlepší kvality jsou nezbytné pokročilé strategie. Zavádění udržitelných postupů a nejmodernějších technologií nám umožňuje analyzovat výrobky, jejich stabilitu a následně snižovat plýtvání potravinami.
Díky technologickým inovacím můžeme přesně testovat potraviny a nápoje a dosahovat optimálních výsledků. To nám umožňuje nabízet individuální a funkční řešení, která splňují potřeby konečného spotřebitele.
Zásadním krokem při výrobě potravin je analýza velikosti částic, která může ovlivnit klíčové parametry, jako je rozpustnost a míchání, senzorická kvalita, stabilita a trvanlivost.
Na webináři, který nabízí společnost Microtrac, odborníci vysvětlí, jak zlepšit výrobu potravin zavedením inovativních technologií a na mnoha příkladech použití ukáží, jaké metody zavést, aby bylo možné provádět přesné a reprodukovatelné analýzy.
Obsah
Anna Maria Fustolo, interní obchodní oddělení společnosti Verder Scientific Itálie
Datum : 25. Březen 2025
10:30 AM – 11:30 AM (CET)
Jazyk : Italsky